..maakt werk van testen test het zelf >>

testing as a service

 

Bij deze dienstverlening hanteert Testwork een schaalbare aanpak voor het testen van mobiele websites, mobiele applicaties  en/of cloud services, indien gewenst tegen een vaste prijs en binnen een vooraf vastgestelde periode.

Er kan worden gekozen voor het testen van uw mobiele website en/of applicatie op meerdere platforms en toestellen (portabiliteitstest), het testen van de functionaliteit (usabilitytest), de prestaties (performancetest), de beveiliging (securitytest) van uw mobiele website en/of applicatie en/of een controle of de mobiele applicatie voldoet aan de kwaliteitseisen van de stores waarin de Apps worden aangeboden (storetest).

Naast mobiele websites en applicaties testen wij ook voor u webservices en -applicaties, die zijn geïmplementeerd in de cloud. Hierbij kan Testwork los van de functionele validatie, een webservice of -applicatie in de cloud (ook) valideren op usability, performance, security, e.d.

We voeren uw testwerk vanuit onze eigen testlocatie – als een service op afstand – voor u uit. ‘Testing as a Service’ (TaaS) heeft voor u als voordeel, dat u jarenlange professionele testkennis aan u bindt en dat u geen dure krachten hoeft in te huren. Reis- en werkplekkosten verdwijnen en door een efficiënte testuitvoering en het gebruik van professionele web testtools kan de testtijd worden verkort en een korte time-to-market worden gerealiseerd.

Onze diensten kunnen wij u (dus) aanbieden als 'Testing as a Service'. U betaalt voor wat u afneemt. Dat maakt onze dienstverlening eenvoudig en betaalbaar.